New York Salsa & Bachata Weekend KEWIN COSMOS и LA FUERZA KINGSMEN в България

Концерт на световната бачата звезда KEWIN COSMOS в Sofia Live Club на 26.11.2022г (събота) и невероятни уроци с невиждана шоу програма със седемкратните световни шампиони по салса и бачата – LA FUERZA KINGSMEN (26-27 ноември).

Името на събитието сме озаглавили така, тъй като всички артисти живеят и творят в New York и ще гостуват ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ.Кевин Космос е една от най-ярките звезди в съвременната бачата музика в последните години. Доминиканско-американски автор на песни и продуцент от Бруклин, Ню Йорк. Кевин започва да се занимава с музиката на осем години, а на 14-годишна възраст вече композира първите си песни. И до ден днешен, всяка една негова песен, е написана и продуцирана от самия него. Музикалният му вкус се формира от влечението му към музиканти от различни стилове, като най-голямо влияние имат артистите Marc Anthony, Usher, Jamie Foxx, Brian McKnighs и Celia Cruz. Първата официална песен на Кевин излиза през 2009-а година, веднага след като завършва гимназия, като днес музикантът има няколко безапелационни хита с милиони продажби и гледания онлайн. Сред най-известните му песни са тоталният хит на тази година “La Vecina”, най-популярната песен на лято 2021 – “Calma” и други хитове като “Mentiras”, “Sin Censura” и “Evidencias”.

La Fuerza Kingsmen са най-популярният бачата отбор в света, състоящ се изцяло само от мъже. Техният лидер, Фаусто Феликс, е четирикратен световен шампион по бачата и трикратен световен шампион по салса с The New York Movement, на които също е основател. Стилът на Фаусто се характеризира в смесване на Bachata NY Style, Hip-hop, Street style Merengue, Dominican Folklore и Acrobatics, а динамичните му хореографии приковават вниманието на публиката от първата до последната секунда. Фаусто е основател на La Fuerza Dance Studio в Ню Йорк, където живее и където, заедно с другите артисти от отбора – Ник Авиля и Крис Морено, преподават редовни класове. Фаусто е един от главните танцьори във филма “In The Heights”, който взриви киносалоните през изминалата година. Родителите му са доминиканци, но той е роден и израстнал в Бронкс, Ню Йорк.

За музикалната атмосфера по време на партито ще се погрижи неповторимия DJ EL Vector.Mястото е Sofia Live Club

ПРОГРАМА:26/11* 15:00ч – 18:00ч – уроци (Bachata Sensual, Bachata NY Style with La Fuerza Kingsmen )* 21:00ч – начало на партито* 23:00ч – начало на шоупрограмата и на концерта27/11* 14:00ч – 18:00ч- уроци (Bachata Ladies Styling, Bachata Partnerwork with La Fuerza Kingsmen , Salsa on 2 Shines and Partnerwork with La Fuerza Kingsmen )* Урокът по Bachata NY Style with La Fuerza Kingsmen ще бъде с продължителност от 90 минути

* Локация за уроците – Dance Station NDK – София, пл. България 1, до билетен център

Програмата и цените за уикенда (26/27 ноември) можете да намерите в Дискусията на събитието!Пасове можете да закупите от всички промоутъри на събитието, от нас, както и през мрежата на Ивентим.бг

Организатори:Z&K Live Music Events & Iva Iordanova

При нужда можете да се свържете с нас на телефон :0879 333 207 / Златин Стайков/

В случай на невъзможност събитието да се състои, закупените билети, ще бъдат изплатени на 100%.