За нас

Заповядайте във вълшебния свят на танца!

Салса, бачата, ча-ча, Encanto е място за танци и отдих в забързаното ежедневие. Намерете своята нова страст, приятели и усмивки, като прекрачите прага на уютната зала.

Да забравим стреса, монотонността и негативните емоции навън и да се потопим в света на зареждащата музика и невероятния начин на общуване чрез танца!

Често ни задават следните въпроси:

Всеки ли може да се научи да танцува?

Да, всеки, който прекрачи прага на залата и има желание, може да се научи да танцува. Ако имате чувство за ритъм, добра координация и сте упорити, със сигурност ще успеете. При някои това се случва за месеци, а при други – след години. Предизвикайте себе си и се забавлявайте!

За колко време ще се науча да танцувам?

Индивидуално е – зависи от желанието, чувството за ритъм, координацията и честотата на посещенията. Ако сте танцували или тренирали нещо друго преди това, ще е по-лесно. Важното е да имате търпение и да не спирате да танцувате!

Трябва ли да имам партньор?

Дори да нямате партньор, сте добре дошли. Урокът се провежда на ротационен принцип, т.е. партньорите се сменят. Това означава, че в даден момент ще изпробвате движенията с някой партньор в залата. Ако сте с партньор и държите да танцувате само с него – не е проблем. Танците по двойки са социални, което означава, че след като се научите да танцувате, рано или късно ще ви се наложи да танцувате и с непознати. Така ще подобрите своите танцови умения, ще се запознаете с нови хора и не на последно място ще се забавлявате!

Галерия

Оригинален подарък

Търсите начин да зарадвате приятел?